top of page

Aktiviteter

Hyr en kanot/kajak
Att paddla kanot eller kajak på sjön Åsnen, med dess hundratals öar och rika fågel och djurliv är en riktigt härlig upplevelse. Passa på att ta ett dopp eller en simtur, eller varför inte pröva fiskelyckan en stund. En kanot rymmer tre personer och en kajak rymmer en person, det ingår ett extrasäte till kanoten vid behov, paddlar, flytvästar och en karta i priset. 
Pris: Kanot: SEK 300/Dag
Kajak: SEK 450/Dag
 
 
 
Grillkåtan
Att i eldens sken kunna grilla sin egen mat och bara njuta av att vara i naturens mitt är en genuint fantastisk känsla. Den mysiga stugans omgivning och den totala tystheten framkallar ett lugn och en harmoni, då mörkret sänker sig utanför fönstret, och stjärnorna tänds högt ovanför på himlen. Medtag egen mat och dryck och upplev en kväll i grillkåtan. I priset ingår grillkol, ved, tallrikar, bestick, glas och städning. 
Pris: SEK 300/kväll 
(Max 8 personer åt gången)

Vedeldad Bastu

Finns det något mer avslappnande och lugnande än att bada i en vedeldad bastu? Speciellt om man kan ta sig ett svalkande dopp i den lilla tjärnen några steg från dörren. Det är rena himmelriket. Missa inte möjligheten att få uppleva detta när du besöker Toftahult. 
Medtag egen baddräkt, handduk och badtofflor. Uppvärmning av bastu, ved och städning ingår i priset. Omklädningsrum och kall utedusch finns vid bastun. 
 
Pris: SEK 300/3 timmar 
(Max 8 personer åt gången)
 
 
 
Cyklar
Vi har ett stort antal cyklar för hela familjen, dessa kan ni låna gratis under er vistelse här hos oss på Toftahult.
bottom of page